Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova

Ambasada Republicii Moldova în Ungaria

A A A

Anunț pentru cetățenii Republicii Moldova stabiliți temporar sau permanent în Republica Slovenia!

Publicat:Thu, 08/08/2019 - 13:47

Ambasada Republicii Moldova în Ungaria, acreditată prin cumul pentru Republica Slovenia, demarează proiectul "Ambasada vine mai aproape de tine".

Astfel, în data de 2 octombrie, funcționarul consular al Ambasadei se va deplasa în or. Ljubljana, Republica Slovenia, la sediul Consulului Onorific al Republicii Moldova în Republica Slovenia, dna Tanja Rupnik, pentru a presta servicii consulare cetăţenilor moldoveni.

Vor fi prestate următoarele servicii consulare: întocmirea procurilor, declarațiilor, solicitare de transcriere a actelor de stare civilă, cereri pentru perfectarea buletinelor de identitate, evidență consulară, ridicarea actelor, oferirea consultaţiilor consulare privind depunerea cererilor de emigrare autorizată, renunţare la cetăţenie, supralegalizarea actelor, etc.

Nu vor fi perfectate titluri de călătorie şi pașapoarte biometrice (din motivul tehnicii corespunzătoare necesare).

În context, îndemnăm cetățenii, interesați de a beneficia de servicii consulare să solicite, în prealabil, programare la numărul de telefon: +36 1 336 3450, de luni până vineri, între orele 13:30-16:30 sau să expedieze până la data de 27 septembrie 2019 un mesaj la adresa: budapesta@mfa.gov.md, cu indicarea numelui, prenumelui, serviciul solicitat şi a numărului de telefon.

Serviciile consulare vor fi prestate potrivit programărilor, pe adresa:

Bizjanova ulica 2, 1000 Ljubljana, Slovenija